Cristian Tudor Popescu comentează telegrama Wikileaks în care îi apare numele

Chiar eram întrebat zilele astea de ce nu am şi eu o scurgere de la Wiki. Răbdare, spuneam, şi iată-mă intrat de azi în rândul lumii, din păcate cu o prostioară. "CTP, într-o întâlnire privată cu diplomaţi americani: Sunt prieten cu Mircea Geoană de 20 de ani", titrează săptămânalul Kamikaze. După care, textul în engleză referitor la subsemnatul: "As Christian Tudor Popescu, one of Romania's top media figures, told us privately a few days after the Parliamentary session: I have been friends with Mircea (Geoana) for twenty years, but he hurts himself. It is the same problem as always - he is indecisive". S-o luăm metodic.

198 afișări
Imaginea articolului Cristian Tudor Popescu comentează telegrama Wikileaks în care îi apare numele

Cristian Tudor Popescu comentează telegrama Wikileaks în care îi apare numele (Imagine: Simona Dumitru/Mediafax Foto)

Mai întâi, nu ştiu cum ar fi auzit "diplomaţii americani" numărul 20, întrucât nici măcar twelve (12) în loc de twenty nu se apropie de realitate: discuţia avea loc în 2006 şi eu l-am întâlnit pentru prima oară pe Mircea Geoană prin 1999-2000, la tenis, în Herăstrău. Apoi fraza Wikileaks nu "face sens": de ce, deşi suntem prieteni de 20 de ani, Geoană îşi face singur rău fiindcă e indecis? Dacă eram prieteni doar de 7 ani sau dacă eram duşmani, atunci se tăia mai puţin cu lama?

Citeşte tot comentariul pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici