Cristina Trepcea (CNA): Mi s-a spus că preşedintele Laura Georgescu a afirmat că iau bani de la ProTV

Cristina Trepcea, membru al CNA, a declarat, marţi, că a fost întrebată de jurnalişti ce părere are despre faptul că preşedintele CNA, Laura Georgescu, a afirmat că Trepcea ia de la Pro TV "câte 1.500 de euro pentru fiecare şedinţă în care apără interesele trustului Pro".

550 afișări
Imaginea articolului Cristina Trepcea (CNA): Mi s-a spus că preşedintele Laura Georgescu a afirmat că iau bani de la ProTV

Membrul CNA Cristina Trepcea şi preşedintele CNA, Laura Georgescu (Imagine: Montaj Foto/Mediafax Foto)

La începutul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de joi, Cristina Trepcea, membru al Consiliului, a spus: "Am fost întrebată de presă ce părere am despre o afirmaţie pe care aţi fi făcut-o, conform căreia eu primesc de la Pro TV câte 1.500 de euro pentru fiecare şedinţă în care apăr interesele trustului Pro. Dacă este adevărat că aţi afirmat asta, este deosebit de grav. Dat fiind că am fost confruntată cu această situaţie dintr-o zonă care arată că s-a depăşit dimensiunea unei simple bârfe răutăcioase, vă rog să luaţi o poziţie publică faţă de această discreditare a mea ca membru al Consiliului şi al CNA, ca autoritate. Mulţumesc".

La rândul său, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a spus: "Folosim spaţiul pentru declaraţii, în pauza de la 13.00 la 14.00. Nu am făcut în viaţa mea o astfel de declaraţie, nu publică, nici măcar privată, în faţa oglinzii dimineaţa, când mă spăl pe dinţi. O să vă rog frumos ca asemenea lucruri să nu le mai discutăm pe spaţiul public al şedinţei. Ne stau la dispoziţie celelalte trei zile ale săptămânii să purtăm astfel de dialoguri".

În schimb, Cristina Trepcea i-a răspuns: "Dacă aş fi dorit să fie un dialog personal, aş fi făcut-o personal. A fost făcută în public, aşa că vrea să îmi răspundeţi în public".

Ulterior, Laura Georgescu le-a propus membrilor CNA să continue şedinţa. "Vă rog frumos să ne punem toată inteligenţa şi creativitatea în slujba activităţii acestei instituţii, avem o ordine de zi", a spus Laura Georgescu.

În momentul difuzării acestei ştiri, şedinţa CNA este în curs de desfăşurare.

La şedinţa CNA de marţi participă toţi membrii Consiliului, respectiv: Laura Georgescu (preşedinte), Florin Gabrea, Lorand Turos, Valentin Jucan, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici