"Cronica Cârcotaşilor", relansată miercuri la Prima TV sub coordonarea lui Şerban Huidu

Emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" s-a relansat, miercuri seară, la Prima TV, într-o nouă formulă după destrămarea vechii echipe, cu Ioana Petric şi Alex Bogdan în postura de prezentatori, care vor lucra în acest sezon "sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu".

5067 afișări
Imaginea articolului "Cronica Cârcotaşilor", relansată miercuri la Prima TV sub coordonarea lui Şerban Huidu

Serban Huidu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

Ioana Petric este una dintre "bebeluşele" emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în timp ce Alexandru (Alex) Bogdan este unul dintre actorii din emisiunea "Mondenii" de la Prima TV.

Noile vedete ale emisiunii "Cronica Cârcotaşilor" - care va fi difuzată la Prima TV în fiecare miercuri, de la ora 20.30 - au fost prezentate de Şerban Huidu şi Cristian Hrubaru.

Într-un comunicat remis MEDIAFAX de Prima TV, Ioana Petric spune că ea şi colegul său de pupitru vor lucra în acest sezon "sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu". "Momentan, nici eu, nici Alex nu contribuim în mod direct la scrierea textelor, dar oameni foarte bine pregătiţi din jurul nostru ne lasă libertatea de a improviza şi de a aduce mereu o contribuţie personală. Nu vom face niciodată afirmaţii nefondate sau în care să nu credem. Nu poţi fi formator de opinie, fără o opinie personală", spune Ioana Petric.

La rândul său, Alex Bogdan spune că nu vrea să se gândească la faptul că joacă rolul unui prezentator. "Era vremea pentru o abordare mai fresh la 'Cronică'. Cu siguranţă va fi altfel", spune acesta.

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu') au decis în această vară să părăsească emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" de la Prima TV, pe care o prezentau în această formulă din noiembrie 2011.

"Am decis să părăsesc «Cronica Cârcotaşilor». De la TV. Că la radio şi-a luat-o Şerban Huidu şi a plecat cu ea. Ultimii trei ani au fost cei mai grei din viaţa mea profesională. M-am luptat să salvez acest brand. După fiecare accident. Am luptat ca membrii echipei să aibă unde lucra în continuare. Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Şerban nu era capabil. Am scris şi am prezentat această emisiune. 14 ani. Dar eforturile mele nu au fost apreciate. Ci, dimpotrivă, mi s-a reproşat inclusiv că am adus un preot în platou. Am încheiat o etapă din cariera mea şi le mulţumesc încă o dată celor care au crezut în mine în tot acest timp. Eu şi Codruţ, că nu am voie să îi spun Dezbrăcatu', şi poate şi alţii, lucrăm la un proiect nou. Ne dorim să fim mai aproape de voi şi sper că toţi cei care ne apreciază să fie alături de noi", a scris, la începutul lunii iulie, pe contul său de Facebook, Mihai Găinuşă.

La rândul său, Şerban Huidu a reacţionat la momentul respectiv tot pe contul său de Facebook. "Am trăit ieri şi azi unele dintre cele mai amare zile ale vieţii mele! Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu' au ales în faţa tuturor colegilor să părăsească echipa Cronicii în care citez: «nu se mai regăseau»! Probabil vor urma şi alţii sau nu... Rămân anii de muncă, ideea şi o emisiune care încearcă să meargă mai departe! Dacă va reuşi voi decideţi!", a scris Şerban Huidu. El le-a mulţumit celor doi "pentru anii frumoşi petrecuţi împreună".

În prezent, Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş lucrează la un nou proiect: emisiunea "Cusurgiii", care va fi difuzată tot la Prima TV, din 22 septembrie, în direct, de luni până joi, de la ora 22.30.

Mihai Găinuşă şi Codruţ Keghes au început să prezinte emisiunea "Cronica Cârcotaşilor" în noiembrie 2011. Atunci, Şerban Huidu a ieşit din echipa de prezentatori a emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", în urma unui accident în care a fost implicat.

Pe de altă parte, televiziunea Prima TV a fost vândută la sfârşitul anului trecut omului de afaceri român Cristian Burci de grupul german de media ProSiebenSat.1, care a ieşit la momentul respectiv de pe piaţa audiovizualului din România. Tot atunci, ProSiebenSat.1 a vândut televiziunea Kiss TV şi radiourile Kiss FM, Magic FM, One FM şi Rock FM companiei Antenna Group din Grecia.

În ianuarie 2014, Şerban Huidu a decis să părăsească Kiss FM. Atunci, matinalul "Cronica Cârcotaşilor" difuzat la Kiss FM a fost transformat în "Găinuşă şi Dezbrăcatu' la Kiss FM", în condiţiile în care marca "Cronica Cârcotaşilor" este deţinută de Şerban Huidu. Ulterior, Găinuşă şi Dezbrăcatu' au început să realizeze emisiunea matinală "Cusurgiii" la Radio 21, în timp ce matinalul Kiss FM este realizat în prezent de Sergiu Floroaia şi Andrei Ciobanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici