Cum poţi câştiga bani de pe Facebook ca să urmăreşti reclame

Facebook a introdus un nou program de promovare, prin care utilizatorii sunt motivaţi financiar să privească anumite reclame.

10211 afișări
Imaginea articolului Cum poţi câştiga bani de pe Facebook ca să urmăreşti reclame

Cum poţi câştiga bani de pe Facebook ca să urmăreşti reclame (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vizionarea reclamelor distribuite prin reţeaua Facebook este recompensată folosind sistemul de credite, fiecare reclamă fiind recompensată cu 1 credit sau echivalentul a 10 cenţi. Chiar daca nu se poate vorbi despre o recompensă substanţială, promisiunea unui câştig ar putea fi suficientă pentru acei utilizatori care petrec oricum foarte mult timp conectaţi la reţeaua Facebook şi doresc sa valorifice cumva acel timp.

Citeşte mai multe despre programul de promovare de pe Facebook pe www.go4it.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici