Dan Puric, recompensat la Premiile de Excelenţă IAA

Actorul Dan Puric a primit o distincţie specială la cea de-a doua ediţie a Premiilor de Excelenţă International Advertising Association (IAA), care a avut loc miercuri seară, în Bucureşti.

56 afișări
Imaginea articolului Dan Puric, recompensat la Premiile de Excelenţă IAA

Dan Puric, recompensat la Premiile de Excelenţă IAA (Imagine: Mediafax Foto)

Preşedintele IAA Romania, Felix Tătaru a spus că premiul i se acordă lui Dan Puric "pentru că ne-a spus nouă, românilor, cine suntem".

Artistul a fost premiat pentru volumul său", "Cine suntem", şi pentru apariţiile sale publice.

"Este un paradox că o industrie precum cea a publicităţii a premiat cel mai mic lucru de pe pământ... un puric", a declarat actorul, la primirea premiului.

În urmă cu o săptămână, actorul Dan Puric a fost aniversat de tinerii din compania "Passe-Partout Dan Puric", printr-un eveniment, ce a inclus un spectacol şi lansarea albumului "10 ani - 10 spectacole".

Actorii din "Passe-Partout Dan Puric", care a împlinit zece ani, în aceeaşi zi când fondatorul său împlinea 50, au prezentat un mini-spectacol de dans, care a culminat cu o scenetă dedicată lui Dan Puric.

Citeşte şi:

Dan Puric, aniversat printr-un spectacol şi un album

Dan Puric lansează "Omul frumos"

Dan Puric lansează volumul "Cine suntem? "

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici