Daniel Apostol este noul director executiv al The Money Channel

Daniel Apostol este, începând cu luna iunie, noul director executiv al televiziunii de business The Money Channel, potrivit unui comunicat al postului TV.

296 afișări
Imaginea articolului Daniel Apostol este noul director executiv al The Money Channel

Daniel Apostol preia conducerea The Money Channel (Imagine: The Money Channel)

Potrivit comunicatului, Dragoş Nedelcu preia funcţia de director general al Diviziei Business Media, înlocuindu-l pe Sorin Freciu, numit recent preşedinte al Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu.

Daniel Apostol va continua să realizeze emisiunile "Market Briefing", "Lumea în mişcare" şi "Reţete anticriză" la The Money Channel. El are 17 ani de experienţă în presă. A debutat ca reporter şi corespondent de radio şi şi-a continuat cariera ca prezentator şi realizator de matinal la Radio ProFM Bucureşti. Mai târziu, el s-a orientat către jurnalismul economic, iar în martie 2006 s-a alăturat echipei de la The Money Channel.

Daniel Apostol a ocupat funcţia de redactor-şef până în martie 2007, la The Money Channel, apoi fost numit director de dezvoltare al staţiei. Din septembrie 2008 a preluat din nou funcţia de redactor-şef, pe care a ocupat-o până în prezent.

Noul director editorial al The Money Channel este Anamaria Lembrau

 Noul director editorial al The Money Channel este Anamaria Lembrau

Anamaria Lembrau are 16 ani de experienţă în presă şi lucrează în grupul Realitatea-Caţavencu din anul 2004. Ea a ocupat, pe rând, funcţiile de editor-şef, director de ştiri şi Newsdesk Manager la Realitatea TV.

Sorin Freciu, Dragoş Nedelcu şi Dragoş Stanca fac parte din noul Consiliu de Administraţie al grupului Realitatea, potrivit unei decizii a Adunării Generale a Acţionarilor Realitatea Media, reunită într-o şedinţă în data de 28 mai, după cum a declarat, luni, 31 mai, pentru MEDIAFAX Sorin Freciu.

Sorin Freciu este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie, Dragoş Nedelcu - vicepreşedinte al CA, iar Dragoş Stanca - membru.

Potrivit lui Sorin Freciu, noul CA are doar trei membri, faţă de cinci câţi a avut până de curând. "Membrii sindicatului au ieşit din CA de la începutul anului, doar Liviu Luca mai avea legătură cu CA până la AGA de vineri", a spus, luni, Sorin Freciu.

Mandatul noului CA al Realitatea Media este de patru ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici