De ce nu-l poate concedia CBS pe Charlie Sheen din "Two and a Half Men"

Exact ca personajul pe care îl interpretează în "Doi bărbaţi şi jumătate", Charlie Sheen nu se poate feri de probleme. Câţi bani s-ar pierde dacă Charlie Sheen nu ar mai filma în celebrul serial?

45 afișări
Imaginea articolului De ce nu-l poate concedia CBS pe Charlie Sheen din "Two and a Half Men"

De ce nu-l poate concedia CBS pe Charlie Sheen din "Two and a Half Men" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Totul se reduce la bani. Charlie Sheen este însuşi serialul", spun jurnaliştii citaţi de CNN.

Dacă "Two and a Half Men" s-ar opri, CBS şi producătorul showului Warner Brothers ar pierde 250 de milioane de dolari. Aici nu menţionăm milioanele care se adună din reclame. Cei de la CBS ar prefera să sancţioneze comportamentul actorului, dar s-au cam împotmolit. Asta pentru că veniturile CBS din publicitate s-au ridicat la 155 de milioane de dolari sezonul trecut. Tot Sheen aduce miliarde de dolari şi pentru Warner Brothers.

CIteşte mai multe despre motivul pentru care Charlie Sheen nu poate fi concediat pe www.businessmagazin.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici