"De la Shakespeare la Cărtărescu", la ICR

Expoziţia de gravură "De la Shakespeare la Cărtărescu", cu lucrări ale studenţilor Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, va fi vernisată, joi, la Institutul Cultural Român (ICR) din Bucureşti, în prezenţa scriitorului Mircea Cărtărescu, informează institutul.

108 afișări
Imaginea articolului "De la Shakespeare la Cărtărescu", la ICR

Scriitorul Mircea Cărtărescu (Imagine: Mediafax Foto)

Vernisajul va avea loc de la ora 18.00, în prezenţa preşedintelui ICR, Horia-Roman Patapievici, a scriitorului Mircea Cărtărescu, a rectorului Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, Ruxandra Demetrescu, şi a lectorului Anca Boeriu.

Expoziţia cuprinde lucrări ale studenţilor Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti, secţia Grafică, clasa lectorului universitar doctor Anca Boeriu.

Gravurile sunt inspirate de "Sonetele" lui William Shakespeare şi de volumul "De ce iubim femeile", de Mircea Cărtărescu.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 28 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici