De unde descarci aplicaţii gratuite pentru telefonul mobil?

De la aplicaţiile pentru ştiri până la cele pentru programul zilnic de fitness sau la cele care te anunţă când echipa ta favorită a înscris un gol, toate pot fi găsite în magazinele de profil de pe internet. Iar dacă unele costă câţiva cenţi, mii de astfel de programe sunt gratuite!

441 afișări
Imaginea articolului De unde descarci aplicaţii gratuite pentru telefonul mobil?

De unde descarci aplicaţii gratuite pentru telefonul mobil? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Poţi găsi aplicaţii pentru telefonul mobil fie în magazinele online specializate ale producătorilor de aparate, fie pe forumuri sau pe alte site-uri tehnologice.

De exemplu, compania Apple, care a revoluţionat lumea telefoanelor inteligente prin lansarea pe piaţă a iPhone, oferă prin iPhone App Store peste 300.000 de softuri, care au fost până acum descărcate de peste 7 milioane de ori. Dintre acestea, 40.000 sunt destinare utilizatorilor de iPad. Însă majoritatea sunt contra cost.

Citeşte mai multe despre descărcarea gratuită a aplicaţiilor pentru telefonul mobil pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici