Debut cu succes pentru "Las Fierbinţi": serialul a fost lider detaşat de audienţă

Cel de-al doilea sezon al serialului "Las Fierbinţi" a debutat joi seară, la Pro TV, cu multe întâmplări haioase, interpretări magistrale, actori de calibru şi audienţe pe măsură, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

1006 afișări
Imaginea articolului Debut cu succes pentru "Las Fierbinţi": serialul a fost lider detaşat de audienţă

Debut cu succes pentru "Las Fierbinţi": serialul a fost lider detaşat de audienţă (Imagine: Pro TV)

Primele două episoade din noul sezon al serialului "Las Fierbinţi", difuzate la Pro TV, joi, începând cu ora 20.30, au fost lider detaşat de audienţă pe toate categoriile de public, surclasând orice alt program al intervalului.

Serialul "Las Fierbinţi" a înregistrat joi seară, pe publicul său ţintă, un vârf de audienţă de 14 puncte de rating şi 30,3% cotă de piaţă (la ora 21.07).

În întregul interval de difuzare (20.28 - 22.31), "Las Fierbinţi" a fost lider absolut de audienţă, devansând toate celelalte programe TV. Pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, serialul de la Pro TV a condus cu o audienţă medie de 10,5 puncte de rating şi 23,3% cotă de piaţă, adică dublu faţă de Antena 1, care în acelaşi interval obţinea doar 5,2 puncte de rating şi 11,5 procente din cota de piaţă. Şi pe publicul din mediul urban, "Las Fierbinţi" a fost lider detaşat, cu o audienţă medie de 8,3 puncte de rating şi 17,1% cotă de piaţă, de două ori mai mult decât Antena 1, care avea doar 4,7 puncte de rating şi 9,6% cotă de piaţă.

Reîntâlnirea cu personajele din "Las Fierbinţi" a fost una plină de voie bună, mai ales că întâmplările din sat le-au smuls hohote de râs telespectatorilor: nunta Manuelei (Alina Chivulescu) cu primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), mireasa uitată în copac de Dorel (Mihai Rait), simpaticul Celentano (Adrian Văncică), care descoperă codul lui Da Vinci, magistralii Maia Morgenstern, Gabriela Popescu, Horaţiu Mălăele şi Valentin Uritescu, afacerile puse la cale de trio-ul de succes Bobiţă (Mihai Bobonete), Giani (Constantin Diţă) şi Dorel (Mihai Rait) şi, nu în ultimul rând, muzica lui Mărgineanu, toate au fost ingredientele unei adevărate seri a comediei.

Joia viitoare, Pro TV va difuza cel de-al treilea episod "Las Fierbinţi", care va fi urmat de la ora 21.30 de o altă premieră: serialul de comedie "Spitalul de demenţă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici