Declaraţie explozivă: Ce spune Russell Crowe despre remake-ul "The Mummy"

Actorul Russell Crowe ("Gladiator","A Beautiful Mind") a confirmat că va juca în remake-ul filmului "The Mummy", alături de Tom Cruise şi se va înscrie în "Universul Monştrilor" (Monsters Universe) a companiei Universal Pictures, interpretându-l pe Dr. Jekyll, spunând ca filmul va fi înfricoşător.

666 afișări
Imaginea articolului Declaraţie explozivă: Ce spune Russell Crowe despre remake-ul "The Mummy"

Declaraţie explozivă: Ce spune Russell Crowe despre remake-ul "The Mummy"

Spre deosebire de trilogia "The Mummy" în care a jucat Brendan Fraser, acest film va fi cu siguranţă unul horror, potrivit afirmaţiilor actorul australian, publicate de dailymail.co.uk., care citează un interviu publicat de collider.com., sâmbătă, 7 mai.

Acest remake e creat "pentru a te speria serios, de o să faci pe tine (is designed to seriously scare the s... out of you)", a dezvăluit Russell Crowe, în timpul promovării filmului "The Nice Guys", ce urmează a fi lansat.

"The Mummy" face parte din seria remake-urilor de filme clasice cu monştrii, proiect al studiourilor Universal care încearcă să creeze un "Univers al Monştrilor" care să rivalizeze cu universul supereroilor Marvel şi DC Comics (ale studiourilor competitorilor Disney şi Warner Bros).

S-a stabilit ca Russell Crowe să îl interpreteze pe Dr. Henry Jekyll, care se transformă în nebunul ucigaş Mr. Hyde. Filmările au început deja, în Anglia, cu Tom Cruise în rolul de membru al forţelor de operare speciale Navy SEAL, care trebuie să lupte împotriva unor mumii dezlănţuie în deşertul din Irak.

Cruise şi Crowe se cunosc de mult timp; încă de pe vremea când Nicole Kidman era căsătorită cu vedeta din Top Gun. Iar câştigătorul premiului Oscar pentru "Gladiator/ Gladiatorul" nu s-a putut abţine de la a face o glumă pe seama lui Cruise şi a spus reporterilor: "Îl cunosc pe Tom Cruise din 1992 sau ceva de genu'... Când era însurat cu o australiană, eram super buni prieteni. Dar, în momentul în care au divorţat, am făcut parte din pachetul de soluţionare şi m-am dus la Nicole".

Filmul "The Mummy" este regizat de Alex Kurtzman, despre care Crowe a spus că e receptiv la noi idei şi că au avut conversaţii creative.

Având în vedere că a îl va interpreta pe Dr. Jekyll, este probabil ca tot lui Russell Crowe să i se ofere rolul pentru filmul "Jekyll and Hyde", având în vedere că Universal e în proces de construire al acestei francize a monştrilor.

În februarie s-a anunţat că Johnny Depp va juca în "The Invisible Man".

De asemenea, există planuri pentru a fi refăcute şi alte filme clasice horror, precum "Bride Of Frankenstein" sau "The Creature From The Black Lagoon".

Alături de Tom Cruise şi Russell Crowe în filmul "The Mummy", care urmează a fi lansat pe 9 iunie 2017, vor apărea în film şi Sofia Boutella, Annabelle Wallis şi Jake Johnson.

Russell Crowe este în plin proces de promovarea a noului film de acţiune şi comedie, "The Nice Guys", în care joacă alături de Ryan Gosling şi care va fi lansat pe 19 mai.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici