Despre creşterea cailor de rasă, duminică, la "România, te iubesc! "

Creşterea cailor de rasă, o afacere care se dezvoltă în ritm galopant, este subiectul ediţiei de duminică a emisiunii "România, te iubesc!", care va fi difuzată de la ora 18.00, pe Pro TV şi pe voyonews, noul canal online de ştiri www.voyo.ro, potrivit televiziunii.

497 afișări
Imaginea articolului Despre creşterea cailor de rasă, duminică, la "România, te iubesc! "

Despre creşterea cailor de rasă, duminică, la "România, te iubesc! " (Imagine: Mihai Vasile / Mediafax Foto)

Departe de aglomeraţia şi furia urbană înfloreşte o afacere în care pătrunde şi, mai ales, rămâne, doar cine îşi permite. Duminică, la "România, te iubesc!", Anca Nastasi introduce telespectatorii Pro TV în lumea proprietarilor de cai de rasă. Emisiunea poate fi urmărită şi pe voyonews.

"Veţi intra în culisele unei afaceri care se dezvoltă în ritm galopant, în ciuda crizei financiare, deoarece românii cu bani cumpără cai de rasă, majoritatea din import", dezvăluie corespondentul Ştirilor Pro TV. "Cât valorează cei mai scumpi prieteni ai românilor şi cât plătesc proprietarii pentru pensiunea calului, pentru antrenori şi concursuri, ce încasări au magazinele specializate în echipamente, dar şi cum e să ai biroul la poalele Bucegilor, vedeţi duminică", mai spune Anca.

Numai în Bucureşti există sute de proprietari de cai, pentru care au plătit chiar zeci de mii de euro, în condiţiile în care întreţinerea unui astfel de exemplar costă lunar până la 500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici