Disney construieşte două atracţii "Star Wars" în parcurile din Florida şi California

Compania Disney va începe în 2016 construcţia a două noi atracţii pornind de la fenomenul "Star Wars" în parcurile sale din Florida şi California, SUA, fiecare obiectiv urmând să aibă o suprafaţă de 5,5 hectare, informează contactmusic.com.

103 afișări
Imaginea articolului Disney construieşte două atracţii "Star Wars" în parcurile din Florida şi California

Disney construieşte două atracţii "Star Wars" în parcurile din Florida şi California

Cele două areale vor reprezenta cele mai mari obiective ca suprafaţă pe o singură temă din istoria parcurilor Disney. Reprezentanţii Disney nu au divulgat foarte multe informaţii legate de cele două noi atracţii, însă, potrivit declaraţiilor făcute luna trecută de directorul Bob Iger, fanii fenomenului "Star Wars" vor avea parte de experienţe similare celor din film, fiind trimişi în "misiuni secrete personalizate".

"Vom realiza o nouă lume uimitoare, care va reprezenta cea mai mare expansiune teritorială a noastră pe baza unei singure teme. Publicul va fi dus pe o nouă planetă 'Star Wars', inclusiv va fi implicat într-o luptă dintre Primul Ordin şi Rezistenţă", a declarat Bob Iger.

În urmă cu trei ani, compania Disney a cumpărat Lucasfilm, care deţine toate drepturile asupra francizei "Star Wars", pentru suma de 4,06 miliarde de dolari.

Al şaptelea film din seria "Star Wars", "The Force Awakens", va fi lansat pe marile ecrane pe 18 decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici