Dogan Media International - Kanal D a devenit membru al CRP

Dogan Media International - Kanal D a devenit membru al Clubului Român de Presă (CRP), membrii Consiliului de Onoare al CRP aprobând în unanimitate afilierea.

266 afișări
Imaginea articolului Dogan Media International - Kanal D a devenit membru al CRP

Dogan Media International - Kanal D a devenit membru al CRP

Dogan Media International - Kanal D va fi reprezentată în CRP de către Pavel Stantchev, CEO al companiei.

Postul Kanal D este operat de trustul Dogan Media International, subsidiară a grupului Dogan Yayin Holding (DYH), care este lider pe piaţa de media din Turcia. DYH are în portofoliu său opt cotidiane, printre care cele mai importante sunt Hurriyet, Milliyet şi Fanatik, opt posturi TV (printre care Kanal D, Star TV şi CNN Turk), trei staţii radio şi case de producţie audio, video şi print.

Dogan a intrat pe piaţa de televiziune din România în ianuarie 2007, când televiziunea Kanal D a primit licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). În plus, CNA a acordat, în decembrie 2008, o licenţă audiovizuală prin satelit televiziunii Lolipop TV, un post pentru copii operat de trustul Dogan Media International, a cărui lansare a fost anunţată, la momentul respectiv, pentru anul 2009.

Acţiunile Kanal D în România sunt deţinute în proporţie de 25% de grupul media Ringier. Ringier AG a anunţat în ianuarie 2007 că va prelua 25% din Dogan Media International. Ulterior, s-a semnat un acord între compania elveţiană şi Dogan Yayin Holding A.S.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici