Dorina Lazăr: Andrei Blaier era un om extraordinar de blând, un cunoscător al psihologiei actorului

Actriţa Dorina Lazăr a declarat pentru MEDIAFAX că regizorul Andrei Blaier, care a murit joi dimineaţă, era "un om extraordinar de blând şi un bun cunoscător al psihologiei actorului".

177 afișări
Imaginea articolului Dorina Lazăr: Andrei Blaier era un om extraordinar de blând, un cunoscător al psihologiei actorului

Dorina Lazăr (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Dorina Lazăr a lucrat cu Andrei Blaier la filme precum "Lumini şi umbre", "Dreptatea" şi "Crucea de piatră".

"Cu Andrei mă cunosc de când eram foarte tineri", a spus actriţa. De altfel, aceasta şi-a amintit că, în fiecare an, de Sfântul Andrei, casa artistului era deschisă pentru prieteni. "Nu invita pe nimeni, cine voia să vină, venea", a mai spus aceasta, amintindu-şi că printre oaspeţii lui Andrei Blaier se numărau Gheorghe Dinică şi Ştefan Iordache.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici