Dow Jones îşi unifică principalele divizii de afaceri

Dow Jones, publisherul Wall Street Journal (WSJ), a anunţat că îşi va unifica principalele două divizii de afaceri, în cadrul eforturilor News Corporation de a facilita colaborarea în cadrul companiei, informează WSJ.com.

40 afișări
Imaginea articolului Dow Jones îşi unifică principalele divizii de afaceri

Dow Jones îşi unifică principalele divizii de afaceri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Grupul media consumer, care mai include The Journal, MarketWatch, Barron's şi alte publicaţii, va fuziona cu grupul media business, din care fac parte Dow Jones Newswires, serviciul de baze de date Factiva şi alte produse de date şi ştiri vândute firmelor financiare şi utilizatorilor corporate.

Potrivit ediţiei electronice a Wall Street Journal, Les Hinton, Chief Executive al Dow Jones, a declarat că noua structură va permite companiei să fie mai rapidă în satisfacerea nevoilor clienţilor.

În urma fuziunii, Todd Larsen, Chief Operating Officer al grupului media consumer, va deveni preşedintele Dow Jones.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici