"Dragostea în vremea holerei", cea mai dorită carte la Târgul Gaudeamus de la Cluj

Romanul "Dragostea în vremea holerei" de Gabriel Garcia Marquez a fost votat cea mai dorită carte la cea de-a noua ediţie a Târgului Gaudeamus de la Cluj, care a avut loc în perioada16 - 20 aprilie.

59 afișări
Imaginea articolului "Dragostea în vremea holerei", cea mai dorită carte la Târgul Gaudeamus de la Cluj

"Dragostea în vremea holerei", cea mai dorită carte la Târgul Gaudeamus de la Cluj

Titlul de "cea mai râvnită carte a târgului" a fost acordat prin votul publicului.

De asemenea, tot publicul a acordat, prin vot, şi trofeele Gaudeamus. Astfel, pe locul 1 s-a clasat Editura Humanitas, urmată de Grupul Editorial RAO şi Editura Paralele 45. Premiile constau în standuri gratuite cu suprafaţa de nouă, şase şi trei metri pătraţi acordate la ediţia viitoare a târgului.

Trofeul Presei a revenit cotidienelor "Făclia" şi "Ziua de Cluj", la secţiunea publicaţii, şi postului TVR Cluj, la secţiunea TV.

Trofeul Gaudeamus a fost acordat Grupului Editorial ART, prin Votul Presei, iar premiul Educaţia, acordat de către organizatori, a fost câştigat de Universitatea "Babes Bolyai".

La ediţia 2008 a târgului, care a avut 350 de metri pătaţi de standuri, au fost prezente aproximativ 80 de edituri, dintre care 31 româneşti şi 34 străine, reprezentate la târg de agenţii de difuzare româneşti. Programul de manifestări al ediţiei a cuprins 42 de evenimente, iar numărul de vizitatori a fost de aproximativ 16.500.

Următoarea etapă a Caravanei Gaudeamus va avea loc în perioada 30 aprilie – 4 mai, cu prilejul celei de a XXII-a ediţii a Salonului de Carte şi Presă din Geneva. În România, Caravana Gaudeamus va mai ajunge în acest an la Timişoara, în Piaţa Unirii, în perioada 7-11 mai.

Caravana Gaudeamus este alcătuită dintr-o serie de manifestări expoziţionale organizate în principalele centre universitare din ţară, în parteneriat cu studiourile teritoriale ale Societăţii Române de Radiodifuziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici