"Dumnezeul de a doua zi", premieră la Teatrul de Comedie

Teatrul de Comedie va pune în scenă, în premieră, pe 31 ianuarie, spectacolul "Dumnezeul de a doua zi" de Cornel Mimi Brănescu, în regia lui Marcel Ţop, piesă premiată la prima ediţie a Concursului de Comedie Românească.

21 afișări
Imaginea articolului "Dumnezeul de a doua zi", premieră la Teatrul de Comedie

"Dumnezeul de a doua zi", premieră la Teatrul de Comedie

"Dumnezeul de a doua zi" se va juca în avanpremieră joi şi sâmbătă, premiera oficială fiind programată pentru 31 ianuarie, la Sala Studio a Teatrului de Comedie.

Cu Claudiu Bleonţ şi Delia Seceleanu în rolurile principale, "Dumnezeul de a doua zi" este un spectacol despre doi oameni care "se biciuie râzând de ei înşişi şi de cei care le provoacă durerea şi nenorocirea".

Spectacolul aduce în faţa spectatorilor "doi oameni care muşcă din propria carne şi se lasă muşcaţi fără să crâcnească, zâmbind. Doi oameni care se zvârcolesc într-un spaţiu în care «toţi sunt vinovaţi», conform sintagmei lui Camus", este de părere Marcel Ţop.

Regizorul Marcel Ţop a câştigat premiul pentru cel mai bun spectacol la Gala "Comedia ţine la tineri" (2006), pentru spectacolul "Edmond" de David Mamet, Premiul Yorick la Festupic din Franţa (2002), şi Premiul pentru cea mai bună regie, pentru spectacolul "Jocul vieţii şi al morţii în deşertul de cenuşă" de H. Lovinescu la Festivalul Internaţional de Teatru Piatra-Neamţ (1998).

Cornel Mimi Brănescu a "debutat" în dramaturgie cu "Dumnezeul de a doua zi" pentru care a câştigat premiul I la Concursul de Comedie Românească, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici