Dwayne Johnson şi "Jumanji", marii câştigători la gala Kids' Choice Awards 2018

Actorul american Dwayne Johnson şi cel mai recent film în care joacă, "Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle", au fost marii câştigători la gala Kids' Choice Awards 2018, care a avut loc sâmbătă seară, în Inglewood, California, informează variety.com.

295 afișări
Imaginea articolului Dwayne Johnson şi "Jumanji", marii câştigători la gala Kids' Choice Awards 2018

Dwayne Johnson şi "Jumanji", marii câştigători la gala Kids' Choice Awards 2018

Organizată de postul de televiziune Nickelodeon, gala, care a avut loc la The Forum din Inglewood, California, şi a fost prezentată de starul World Wrestling Entertainment (WWE) John Cena, celebrează artiştii preferaţi din filme, muzică, televiziune şi social media ai copiilor.

Anul acesta, Dwayne Johnson a primit premiul pentru actorul favorit, în timp ce comedia "Jumanji: Welcome to the Jungle" a fost desemnată filmul preferat.

În noul film "Jumanji: Aventură în junglă", jocul se schimbă, întrucât patru prieteni extrem de diferiţi sunt de data aceasta absorbiţi în lumea jocului Jumanji. Atunci când descoperă pe o veche consolă video un joc pe care nu-l mai încercaseră, cei patru se hotărăsc să joace şi sunt imediat absorbiţi în decorul de junglă al acestuia şi în avatarurile pe care şi le alege fiecare. Din distribuţie fac parte şi Jack Black, Kevin Hart şi Karen Gillan.

Un alt mare câştigător al galei de sâmbătă a fost "Stranger Things", desemnat show-ul TV favorit, iar starul acestuia, Millie Bobby Brown, a primit titlul de actriţa TV preferată.

De asemenea, Zendaya a primit premiul Kids' Choice pentru cea mai bună actriţă de film, pentru rolurile din "The Greatest Showman" şi "Spider-Man: Homecoming".

Tot în categoriile dedicate cinematografiei, lungmetrajul "Coco" a fost desemnat animaţia preferată.

În categoriile dedicate muzicii, Shawn Mendes a primit premiul pentru cel mai bun cântăreţ, iar Demi Lovato, cel pentru cântăreaţa favorită, în timp ce Fifth Harmony şi-a adjudecat trofeul Kids' Choice pentru grupul preferat, la doar cinci zile după ce a anunţat că va face o pauză în carieră pe termen nedeterminat.

Fostul star al acestui grup, Camila Cabello, s-a aflat şi ea printre câştigătorii galei, primind premiul pentru cel mai bun artist debutant.

De asemenea, "Shape Of You", interpretat de Ed Sheeran, a fost desemnat cântecul preferat al copiilor.

De la gală nu au lipsit momentele în care starurile preferate ale copiilor au fost acoperite de o gelatină verde, potrivit tradiţiei. Anul acesta, au beneficiat de acest "tratament" Mel B şi Heidi Klum, membre ale juriului emisiunii "America's Got Talent", Shawn Mendes, dar şi gazda galei, John Cena.

Câştigătorii Kids' Choice Awards sunt aleşi în urma voturilor copiilor, pe platformele online Nickelodeon - Nick.com, aplicaţiile de pe iPad, iPhone, Kindle şi dispozitive Android.

Lista completă a câştigătorilor se găseşte pe kidschoiceawards.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici