Emil Hurezeanu, noul director editorial al Money Express şi The Money Channel

Emil Hurezeanu preia, de la 1 ianuarie 2011, funcţia de director editorial al lunarului Money Express şi al postului de televiziune The Money Channel.

48 afișări
Imaginea articolului Emil Hurezeanu, noul director editorial al Money Express şi The Money Channel

Emil Hurezeanu, noul director editorial al Money Express şi The Money Channel (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

De asemenea, conform unui comunicat, Money Express a semnat un parteneriat exclusiv cu revista economică britanică The Economist. Astfel, începând cu ediţia din ianuarie 2011, Money Express va prelua o serie de materiale şi analize ale jurnaliştilor The Economist.

"Conţinutul internaţional, de înaltă calitate al The Economist, este apreciat în întreaga lume pentru analizele critice, independenţă şi pentru abordările unice. Colaborăm cu cele mai bune şi prestigioase publicaţii din lume şi suntem bucuroşi să anunţăm un nou şi exclusiv parteneriat cu Money Express în România. Money Express va prelua în mod regulat conţinut de la The Economist în paginile sale şi sperăm ca parteneriatul nostru să fie unul de lungă durată", a declarat Rebecca Cogswell, Syndication and Licensing Director al The Economist.

The Economist are peste 80 de parteneriate la nivel mondial, între acestea cele mai importante fiind Roularta din Belgia, Focus Magazin din Germania, Challenges, Courrier International şi Vocable din Franţa, Kathimerini din Grecia, IQ în Lituania, Ukrainian Week \în Ucraina şi Presspublica în Polonia.

Emil Hurezeanu a renunţat la funcţia de preşedinte al grupului Realitatea-Caţavencu, urmând să rămână în cadrul trustului de media ca realizator de emisiuni, după cum a declarat, în data de 12 octombrie, pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Realitatea-Caţavencu. Pe de altă parte, Stelian Tănase, directorul general al postului Realitatea TV, a declarat, pentru MEDIAFAX, în noiembrie, că Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial care va funcţiona la nivelul postului Realitatea TV şi care va fi condus de Tănase.

În noiembrie, The Money Channel şi grupul de comunicare Ogilvy au anunţat că au încheiat un parteneriat "menit să consolideze şi să asigure dezvoltarea pe termen lung" a televiziunii de business, urmând ca în perioada următoare să fie alocate "importante resurse financiare" pentru dezvoltarea postului.

Revista Money Express a trecut, din luna octombrie, la apariţie lunară, în 100 de pagini. Money Express a fost lansată în aprilie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici