Emisiunea "Vocea României" debutează marţi, de la ora 20.15, la Pro TV

Emisiunea "Vocea României" debutează marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, show-ul urmând să le ofere telespectatorilor o experienţă muzicală completă: patru antrenori foarte cunoscuţi - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu -, voci de excepţie şi muzică live.

4144 afișări
Imaginea articolului Emisiunea "Vocea României" debutează marţi, de la ora 20.15, la Pro TV

Emisiunea "Vocea României" debutează marţi, de la ora 20.15, la Pro TV

Formatul inedit, un juriu extraordinar şi o echipă de producţie care are în portofoliu nenumărate succese fac din emisiunea "Vocea României" una dintre cele mai aşteptate lansări ale toamnei.

"Vocea României" este emisiunea care duce concursurile de talente la un alt nivel, structura acesteia fiind o noutate absolută. Show-ul are diferite etape, fiecare dintre ele fiind un pas în descoperirea acelei voci extraordinare, capabile să cucerească o ţară întreagă.

În prima fază, cea a "audiţiilor pe nevăzute", fiecare dintre cei patru antrenori trebuie să îşi formeze o echipă, iar alegerea se face exclusiv în funcţie de vocea lor. Cei patru stau întorşi cu spatele la scenă, iar atunci când îşi doresc pe cineva în echipa lor nu trebuie decât să apese butonul "Eu te vreau". Dacă se întorc cel puţin doi antrenori, mingea este în terenul concurentului, pentru că el trebuie să aleagă cu cine vrea să meargă mai departe.

Aşadar, competiţia intervine nu doar între participanţi, ci şi între antrenori, care trebuie să-şi folosească toate argumentele pentru a avea echipa dorită. După formarea echipelor va urma etapa confruntărilor, unde fiecare antrenor va stabili duete între oamenii din echipa lui. Cei patru vor avea şi un consilier (din lumea muzicii) care îi va ajuta în luarea deciziilor. Această fază este eliminatorie, iar în final fiecare antrenor va ajunge în semifinale cu câte cinci concurenţi. Etapele finale, semifinalele şi finala vor fi difuzate în direct, iar publicul va avea şi el un cuvânt de spus.

Câştigătorul show-ului "Vocea României" va intra în posesia marelui premiu în valoare de 100.000 de euro şi va avea ocazia să lanseze un album sub labelul Universal. La rândul lor, finaliştii clasaţi pe următoarele trei locuri vor fi şi ei susţinuţi în lansarea câte unui single.

O altă noutate adusă de acest show este faptul că la "Vocea României" nu există juraţi, ci antrenori. Cei patru - Loredana, Smiley, Marius Moga şi Horia Brenciu - vor deveni adevăraţi mentori pentru fiecare om din echipa lui.

"Prin acest show am şansa să pot să împărtăşesc şi altora din experienţa mea de peste 25 de ani şi abia aştept să dezvolt alături de fiecare membru din echipa mea ceea ce am început deja. Vor fi nişte momente foarte frumoase, iar telespectatoii se vor convinge de asta", a declarat Loredana.

Fiecare dintre ei a fost cucerit de acest format şi aşteaptă ca şi telespectatorii să vadă ce lucruri neaşteptate şi frumoase s-au întâmplat pe acea scenă. "Când am aflat că vom alege concurenţii numai în funcţie de voce, stând cu spatele, mi-am zis imediat că asta e pentru mine. În plus, sunt alături de trei oameni extraordinari, care îmi sunt de altfel şi prieteni şi împreună cu care, veţi vedea, am reuşit să facem un super show", a spus Smiley.

Marius Moga a fost şi el cucerit de formatul emisiunii. "Am experienţa necesară să creez un brand de la zero, să-l împachetez frumos şi să îl pun pe raft. «Vocea României» este o foarte mare provocare, dar am din start o bază extrem de solidă: talentul pur!", a spus el.

În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Horia Brenciu, acesta este foarte încântat de implicarea în acest proiect, deoarece consideră că "Vocea României" este nu numai culmea divertismentului, ci "şi a calităţii, nu numai a firescului! Este un concurs care dă naştere la multe competiţii, pe diverse niveluri, între concurenţi, antrenori şi chiar şi în sânul telespectatorilor! Am simţit asta în momentul în care m-am aşezat pe scaunul acela rotativ, la prima zi de filmare. Dintre toate provocările mediatice pe care le-am avut pe parcursul celor 18 ani de televiziune, «Vocea României» este de departe cea mai matură, umană şi profesională. Mai mult de-atât… Echipa mea de 12 concurenţi îmi va solicita nu numai experienţa mea de scenă, dar şi maniera pedagogică prin care trebuie să le trasmit toate informaţiile. Şi tot acest proces e cât se poate de public. Rezultatul se vede în faţa a milioane de oameni! «Vocea României» face parte din echipa mea? Tot ce se poate. Eu aşa sper!", spune încrezător antrenorul Horia Brenciu.

Prezentatorul emisiunii "Vocea României" de la Pro TV este nimeni altul decât tonicul Pavel Bartoş. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurenţii ce urmează să intre în scenă, de a le afla povestea şi a sta de vorba cu susţinătorii aflaţi în culise. Pavel este deja obişnuit cu românii talentaţi, iar acum îi va arăta telespectatorilor Pro TV şi pe cei care doresc să fie desemnaţi "Vocea României". "«Vocea României» mi s-a pare un format extraordinar, dinamic, antrenant şi imprevizibil. În plus, transformările care au loc aici sunt nemaipomenite. Odată ajunşi pe mâna unor antrenori ca Loredana, Smiley, Marius Moga sau Horia Brenciu, concurenţii vor fi cu totul altfel după terminarea acestui concurs", spune Pavel Bartoş. Acestea nu au fost singurele motive pentru care actorul a acceptat să prezinte acest show. «Românii au talent» mi-a făcut poftă de oameni talentaţi, îmi place să le urmăresc evoluţia, să văd cum în ţara asta li se întâmplă lucruri bune", a spus Bartoş. Lui Pavel nu îi va fi deloc greu să ia în primire şi acest rol. "La «Vocea României» voi fi şi mai aproape de concurenţi şi mai ales de susţinătorii acestora, cel puţin în prima fază, cea a blind auditions/ audiţiilor pe nevăzute. Odată cu trecerea etapelor, voi susţine tot mai mult cauza fiecărui concurent", a mai povestit el.

Pe scena de la "Vocea României" vor urca voci puternice, cu experienţă, voci cu un timbru deosebit, uşor recognoscibile şi, nu în ultimul rând, voci care reuşesc să transmită emoţie. Concurenţii, marea lor majoritate, sunt obişnuiţi deja cu lumina reflectoarelor. Printre aceştia, telespectatorii îi vor recunoaşte pe Daniel Lazăr, fost membru al trupei Etno, pe Lucia Dumitrescu, pe Marian Vasilescu, fost concurent la "Românii au talent", sau pe Daniel Istrati, moldoveanul care face ravagii în Chişinău cu hit-urile sale.

Telespectatorii Pro TV vor avea parte din 27 septembrie nu doar de foarte multe surprize, ci şi de muzică de cea mai bună calitate. Fiecare dintre concurenţi este acompaniat de o trupă live, condusă de însuşi George Natsis, unul dintre cei mai buni compozitori şi muzicieni din România. Nucleul de bază al band-ului este format din: George Natsis (clape), Nicu Patoi (chitară), Vlad Popescu (tobe), Adrian Flautistu (bas). Acestei formule i se vor adăuga noi instrumentişti pe parcursul fiecărei etape.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici