Eugen Ionescu, omagiat joi la TNB

Simpozionul omagial "100 de ani de la naşterea dramaturgului francez de origine română Eugen Ionescu" va avea loc joi, de la ora 11.00, la Teatrul Naţional Bucureşti (TNB), evenimentul fiind organizat de Ministerul Culturii cu ocazia Anului Ionescu, decretat de UNESCO.

95 afișări
Imaginea articolului Eugen Ionescu, omagiat joi la TNB

Eugen Ionescu, omagiat joi la TNB

La simpozionul ce se va desfăşura la Sala Amfiteatru a TNB vor participa ministrul Culturii, Theodor Paleologu, Ion Caramitru, Victor Frunză, Marta Petreu, Ion Vartic, George Ivaşcu, Vladimir Russo şi Ion Vianu.

Evenimentul va consta în proiecţia unui interviu video de 15 minute cu Eugen Ionescu şi intervenţii ale participanţilor menţionaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici