Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prind aripi", din 30 iunie, la Muzeul Antipa

Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti găzduieşte, în perioada 30 iunie - 6 septembrie, expoziţia temporară de fluturi tropicali vii, intitulată "Culorile prind aripi".

1291 afișări
Imaginea articolului Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prind aripi", din 30 iunie, la Muzeul Antipa

Expoziţia de fluturi tropicali vii "Culorile prind aripi", din 30 iunie, la Muzeul Antipa (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Expoziţia de fluturi tropicali vii organizată de Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa" îndeamnă publicul să cunoască o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa şi Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanţe geografice de ţara noastră.

Vizitatorii vor putea observa îndeaproape un grup de vieţuitoare cu un mod de viaţă fascinant şi, în acelaşi timp, vor admira bogăţia de culori şi forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale.

Programul de vizitare a expoziţiei este de marţi până duminică, de la 10.00 la 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18.00), iar preţul unui bilet este de 12 lei (întreg) şi 10 lei (redus pentru pensionari, studenţi, elevi şi copii peste 3 ani), se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici