Facebook are servicii de video chat pe paginile sale, în parteneriat cu Skype

Facebook a introdus servicii de video chat pe paginile sale în parteneriat cu Skype, pentru a consolida poziţia celei mai mari reţele de socializare din lume, ameninţată de eforturile Google pe această nişă.

556 afișări
Imaginea articolului Facebook are servicii de video chat pe paginile sale, în parteneriat cu Skype

Facebook are servicii de video chat pe paginile sale, în parteneriat cu Skype

Acordul între Facebook şi Skype a fost anunţat de directorul general al reţelei de socializare, Mark Zuckerberg, şi întăreşte cooperarea dintre Facebook şi Microsoft, care a cumpărat Skype în luna mai pentru 8,5 miliarde de dolari.

Zuckerberg a declarat că Facebook a ajuns la 750 milioane de utilizatori.

Introducerea serviciilor de video chat pe Facebook, disponibile încă de miercuri, s-ar putea dovedi un mare succes pentru Skype, care are în prezent circa 145 milioane de utilizatori activi.

Piaţa advertisingului pe internet dominată autoritar până acum de Google a devenit tot mai aglomerată, cu un număr mare de concurenţi noi, precum Facebook, Groupon sau Twitter încercând să pună mâna pe cât mai multe miliarde de dolari.

Serviciul de video chat de pe Facebook va fi iniţial limitat la conversaţii unu la unu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici