Facebook, mediu de schimb pentru pedofili. Pericolul la care sunt expuşi copiii

Facebook este cel mai mare site de distribuire a fotografiilor în lume, adunând în fiecare lună peste 900 de milioane de utilizatori. Însă nu toate aceste fotografii reprezintă imagini din vacanţe sau întâmplări din viaţa utilizatorilor, unele dintre acestea având conţinut pornografic pentru pedofili.

441 afișări
Imaginea articolului Facebook, mediu de schimb pentru pedofili. Pericolul la care sunt expuşi copiii

Facebook, mediu de schimb pentru pedofili. Pericolul la care sunt expuşi copiii

În ciuda eforturilor de cenzurare a imaginilor, reţeaua de socializare a devenit mediu de schimb pentru pedofili, scrie dailymail.co.uk.

Imagini explicite ale unor copii au fost descoperite de reporterul Chelsea Schilling. O pagină de Facebook intitulată "Kidsex Young" arată o listă de cereri de prietenie între utilizatori care fac schimb de fotografii şi videoclipuri cu abuzuri asupra minorilor.

Un utilizator al paginii întreabă dacă cineva este doritor să facă schimb de imagini, în timp ce un altul postează un videoclip cu un bărbat gol care dezmiardă un copil.

Unele dintre imaginile apărute pe site-ul de socializare provin din albume întregi ale unor copii forţaţi să aibă acte sexuale. Altele, prea explicite pentru a fi publicate, includ fotografii cu copii forţaţi să întreţină relaţii sexuale între ei, fiind violaţi de adulţi sau forţaţi să îşi arate organele genitale la cameră.

Toate fotografiile ilegale şi paginile Facebook interzise au fost raportate FBI.

Grupuri în care apare conţinut interzis pe Facebook sunt: Kidsex Young, Preteen Lesbians, 10-17 Teen Bisexual, PTHC, 12 to 13 Boy Sex, Young Gay Pics and Movie Trade, Gangbanging, Teen Sex, Love Little Kids, Incest Forever, Menfor Babygirls, Sex Little Girls and Nude Teens.
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici