Felix Alexa pune în scenă "Moartea unui comis-voiajor", în premieră, la Bulandra

Regizorul Felix Alexa montează, în premieră, în 4, 5 şi 6 aprilie, "Moartea unui comis-voiajor" de Arthur Miller, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ în distribuţie, pe scena Izvor a Teatrului Bulandra, transmite instituţia de spectacol.

133 afișări
Imaginea articolului Felix Alexa pune în scenă "Moartea unui comis-voiajor", în premieră, la Bulandra

Spectacolul "Moartea unui comis-voiajor", în premieră, la Bulandra

Considerată una dintre marile piese ale secolului XX şi premiată cu Pulitzer în 1949, "Moartea unui comis-voiajor" a fost jucată de nenumărate ori pe scenele teatrelor din toată lumea. Teatrul lui Arthur Miller are forţa tragică de a transforma experienţa în destin şi destinul în libertate. "Moartea unui comis-voiajor" este o piesă celebră, care a marcat publicul de pretutindeni prin subiectul abordat, criza profundă de identitate a fiecăruia. Este o piesă celebră într-o viziune care-i demonstrează actualitatea şi forţa de impact şi un spectacol incitant despre iluziile şi eşecurile lumii contemporane.

"Într-o lume contemporană dominată de reclame, beton şi ideea succesului imediat, dramele sufleteşti ale omului simplu sunt înghiţite în vârtejul unei societăţi de consum care devorează încet, dar sigur, umanitatea din noi", spune Felix Alexa.

O distribuţie celebră formată din Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Şerban Pavlu, Marius Chivu, Claudiu Stănescu, Dana Dogaru, Dan Aştilean, Valentin Popescu, Sabina Posea, Alexandra Murăruş şi Amelia Ursu va interpreta într-un decor semnat de Mihai Păcurar şi costume create de Doina Levintza.

"Moartea unui comis-voiajor" se va juca în 21, 22 şi 23 martie în avanpremieră, şi pe 4, 5 şi 6 aprilie, în premieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici