Festivalul “Flori pentru suflet-Remember Florian Pittiş”: Muzică, poezie, proiecţii video

Cea de-a V-a ediţie a festivalului “Flori pentru suflet-Remember Florian Pittiş” va avea loc între 12-14 mai în Parcul Titan din capitală, un eveniment în care muzica şi poezia se vor împleti cu proiecţiile video. Spectacolele vor începe la ora 18.00.

547 afișări
Imaginea articolului Festivalul “Flori pentru suflet-Remember Florian Pittiş”: Muzică, poezie, proiecţii video

Festivalul “Flori pentru suflet-Remember Florian Pittiş”: Muzică, poezie, proiecţii video

“Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş” este un eveniment cultural-artistic conceptual, organizat de Primăria Sectorului 3, pentru al cincilea an consecutiv, în Parcul Titan.

Florian Pittiş reprezintă în inimile şi conştiinţa românilor un ideal de spirit de-a pururi tânăr şi liber. Moţu a inspirat generaţii întregi de tineri să citească, să gândească, să trăiască frumos. Evenimentul “Flori pentru suflet - Remember Florian Pittiş” este o sărbătoare a spiritului, în care artiştii şi publicul îşi arată preţuirea faţă de cel care a fost Florian Pittiş.

Evenimentul, care a devenit o tradiţie, reuneşte, în fiecare an, public din toate generaţiile, inclusiv copii, care au astfel şansa să îl cunoască pe cel care a fost mentorul bunicilor sau părinţilor lor.

Conceput ca un eveniment de stare, în care muzica şi poezia se împletesc cu proiecţii video, spectacolul reuneşte artişti legaţi indisolubil de Florian Pittiş sau cărora Moţu le-a marcat destinul artistic.

Ediţia a V-a, fiind una aniversară, se va desfăşura sub forma unui festival şi va avea loc vineri, sâmbătă şi duminică, între 12 şi 14 mai, la scena din Parcul Titan. Spectacolele vor începe la ora 18.00 şi se vor încheia la ora 21.00. Pe parcursul evenimentului, pe platforma de la intrarea în Parcul Titan, va fi amenajat un târg de produse hand-made, în cadrul căruia vor fi prezentate costume populare româneşti, bijuterii, decoraţiuni din sticlă şi lemn, precum şi diverse obiecte decorative, toate lucrate manual.

Accesul publicului este liber.

Programul Festival “Remember Florian Pittiş - Flori pentru suflet” este următorul:

Vineri, 12 mai: Marius Matache & Folk Band Imperfect, Florin Chilian Pre@clasic, Viţa de Vie Acu2tic, Alina Manole cvintet

Sâmbătă, 13 mai: Cosmin Vaman şi Trupa Spam, Zoia Alecu, Marius Baţu, Nicu Alifantis & ZAN, invitat special Mihai Neniţă

Duminică, 14 mai: Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi & Friends, Mircea Vintilă & trupa Brambura, Mircea Baniciu & Band

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici