Filarmonica din Piteşti organizează primul concert cu public din acest an

Filarmonica din Piteşti anunţă că joi organizează primul concert cu public din acest an. Sala va primi spectatori doar până la ocuparea a 30% din capacitate, conform regulilor stabilite de autorităţile locale în timpul epidemiei de Covid 19.

621 afișări
Imaginea articolului Filarmonica din Piteşti organizează primul concert cu public din acest an

Filarmonica din Piteşti organizează primul concert cu public din acest an

Primul concert cu spectatori din 2021 de la Filarmonica Piteşti va avea loc joi, la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional din oraş. Sala nu va fi plină din cauza regulilor de protecţie stabilite de autorităţile locale. De aceea, spectacolul va fi transmis pe Facebook.

„Joi, 14 ianuarie, de la ora 19:00, la sediul de la Centrul Multifuncţional, Filarmonica Piteşti organizează primul concert simfonic din acest an. Concertul se va desfăşura cu spectatori, având acces doar 30% din public, conform ratei de incidenţă a COVID-19 la nivel de Piteşti. Evenimentul poate fi urmărit şi on-line, pe pagina de facebook a Filarmonicii Piteşti”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Piteşti.

Biletele la concert pot fi cumpărate de la casa de bilete a Filarmonicii Piteşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici