Filme de Mihăileanu şi Pintilie rulează la Bruxelles

Filme de Radu Mihăileanu, Lucian Pintilie, Radu Gabrea şi Cătălin Mitulescu vor fi proiectate, în perioada 22 noiembrie - 13 decembrie, la Bruxelles, în cadrul seriei de evenimente culturale româneşti "Istorie, memorie, film", informează Institutul Cultural Român (ICR).

5 afișări
Imaginea articolului Filme de Mihăileanu şi Pintilie rulează la Bruxelles

Regizorul Radu Mihăileanu

Seria de evenimente dedicate culturii româneşti la Bruxelles - "Istorie, memorie, film" - este organizată de Centrul Român de Informare de la Bruxelles, Institutul Goethe din Bruxelles, Institutul Cultural Român şi Centrul Naţional al Cinematografiei şi cuprinde mai multe proiecţii de film şi dezbateri.

Ciclul de filme de la Bruxelles cuprinde patru proiecţii de film românesc: "Trahir", în regia lui Radu Mihăileanu, "O vară de neuitat", de Lucian Pintilie, "Cocoşul decapitat", de Radu Gabrea şi "Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii", de Cătălin Mitulescu.

Proiecţiile filmelor vor fi urmate de dezbateri, regizorii Radu Mihăileanu şi Radu Gabrea, scriitorul Eginald Schlattner şi scenarista Andreea Vălean urmând să dialogheze cu publicul de la Bruxelles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici