Filme româneşti care pot fi văzute la cinema - VIDEO

Se pare că new wave-ul filmelor româneşti începe să se schimbe. Sunetul, imaginea sunt mai calitative şi permit o vizionare la standarde occidentale.

1091 afișări
Imaginea articolului Filme româneşti care pot fi văzute la cinema - VIDEO

Filme româneşti care pot fi văzute la cinema - VIDEO

În momentul de faţă rulează:

1. "#Selfie69" (Cristina Iacob)

Am început cu acest film pentru că aşa vreau să înceapă toate lucrurile în viaţă: libere şi amuzante. Producţia este aparte, un film funny pentru toate vârste, în care chiar poţi să auzi glumele spuse de actori. Culorile sunt cu adevărat fascinante!


2. "Câini" (Bogdan Mirică)

Nu am apucat să văd încă filmul, dar am văzut serialul "Umbre" (HBO) şi dacă se merge în aceeaşi direcţie e ceva care merită vizionat.

3. "Sieranevada" (Cristi Puiu)

Nu am fost cel mai mare fan al filmului "Moartea domnului Lăzărescu", dar acest aspect nu îl face un film prost. Au trecut 11 ani de atunci, ani în care sunt convins că s-a evoluat. Acum rămâne să vedem ce ne pregătesc cele 173 de minute ale lui Cristi Puiu.

Bonus:

4. "Două lozuri" (Paul Negoescu)

Cred că toată lumea a auzit de nuvela lui Caragiale, "Doua loturi", unii poate chiar au citit-o. Filmul are premiera pe 7 octombrie şi cred că este şi cazul să promovăm şi să ne aducem aminte de talentele româneşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici