Filmul "Mad Max: Fury Road" a primit 13 nominalizări la premiile Critics' Choice 2016 - VIDEO

Lungmetrajul "Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road", de George Miller, a primit 13 nominalizări la premiile Critics' Choice 2016, continuând să se menţină în plutonul favoriţilor la premiile Oscar, informează screendaily.com.

345 afișări
Imaginea articolului Filmul "Mad Max: Fury Road" a primit 13 nominalizări la premiile Critics' Choice 2016 - VIDEO

Filmul "Mad Max: Fury Road" a primit 13 nominalizări la premiile Critics' Choice 2016

Astfel, pelicula lui George Miller va concura printre altele la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun film de acţiune", "cel mai bun film SF/ horror", "cea mai bună actriţă" (Charlize Theron), "cea mai bună actriţă într-un film de acţiune" (Charlize Theron) şi "cel mai bun actor într-un film de acţiune" (Tom Hardy).

Cel mai recent film din seria "Mad Max" a primit celelalte nominalizări în categorii tehnice - "cea mai bună imagine", "cea mai bună regie artistică", "cel mai bun montaj", "cel mai bun design de costume", "cele mai bune coafuri", "cel mai bun machiaj" şi "cele mai bune efecte vizuale".

Filmele "Carol", "The Martian" şi "The Revenant" au primit nouă nominalizări fiecare şi vor concura, de asemenea, la categoriile "cel mai bun film", "cel mai bun regizor" şi "cea mai bună imagine".

Filmul "Spotlight" a primit opt nominalizări, iar "The Big Short" a primit şapte nominalizări. "The Hateful Eight", noul film regizat de Quentin Tarantino, va concura la şase categorii de premii.

Ceremonia de decernare a premiilor Critics' Choice, aflate în 2016 la cea de-a 21-a ediţie şi care sunt acordate în urma votului a circa 300 de membri ai Broadcast Film Critics Association, va avea loc pe 17 ianuarie, la Los Angeles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici