Fiul lui Bon Jovi se căsătoreşte cu actriţa vedetă din serialul Stranger Things

  • Jake Bongiovi, fiul lui Bon Jovi, se căsătoreşte cu Millie Bobby Brown, actriţa vedetă din serialul Stranger Things.
  • Nunta va fi oficiată de Matthew Modine, un alt star din celebrul serial.
  • Dezvăluirea a fost făcută de Matthew Modine pentru Access Daily, potrivit BBC.
7082 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Bon Jovi se căsătoreşte cu actriţa vedetă din serialul Stranger Things

Sursa foto: Instagram / @jakebongiovi

Cuplul s-a format în 2021 şi a anunţat logodna în 2023. Recent, Brown a povestit la The Tonight Show că Bongiovi a cerut-o în căsătorie sub apă în timp ce se aflau în vacanţă. Ea i-a răspuns pe loc, făcând semnul OK cu mâna, dar în timpul mişcărilor ei au scăpat inelul pe fundul apei. Ulterior, inelul a fost recuperat chiar de logodnic.

Actriţa, în vârstă de 20 de ani, a devenit faimoasă în serialul de succes Stranger Things. Acesta va avea al cincilea sezon, ultimul din serial.

Bongiovi, în vârstă de 21 de ani, este unul dintre cei patru copii ai starului rock Bon Jovi. Recent, el a primit al doilea rol important în filmul Rockbottom.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici