Florin Chilian: Aşteptam de doi ani să fiu acţionat în justiţie de către ministrul Iorgulescu

Cântăreţul Florin Chilian a declarat pentru MEDIAFAX că aştepta de doi ani să fie acţionat în justiţie de Adrian Iorgulescu, adăugând că a adus în atenţia Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) "furturile" de la Ministerul Culturii din perioada mandatului fostului ministru al Culturii.

16 afișări
Imaginea articolului Florin Chilian: Aşteptam de doi ani să fiu acţionat în justiţie de către ministrul Iorgulescu

Florin Chilian: Aşteptam de doi ani să fiu acţionat în justiţie de către ministrul Iorgulescu

"Isprava lui o să le pună într-o situaţie delicată pe organizaţiile care s-au chinuit să ascundă furturile din Ministerul Culturii", a declarat cântăreţul.

Acesta a adăugat că a trimis OLAF documente referitoare la neregulile din ministerul Culturii din perioada mandatului lui Adrian Iorgulescu.

"Este un cadou de adio pe care vreau să i-l fac lui Adrian Iorgulescu", a mai spus acesta, urându-i fostului ministru "spor la acţiunea sa".

Fostul ministru al Culturii, liberalul Adrian Iorgulescu, a făcut plângere împotriva cântăreţului Florin Chilian, pentru calomnie, şi îi cere acestuia daune în valoare de 100.000 de lei, ca urmare a afirmaţiilor "defăimătoare" privind modul în care politicianul a promovat imaginea României în UE.

Plângerea penală a lui Adrian Iorgulescu împotriva lui Florin Chilian a fost înregistrată luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 4 din Bucureşti.

Citeşte şi:

Fostul ministru al Culturii îl reclamă la Parchet pe Florin Chilian

Acţiunea de promovare a imaginii României în străinătate, verificată de DNA

Şeful DNA: Ministrul Iorgulescu nu este învinuit

Florin Chilian cere DNA să verifice dacă MAE a expediat 10.000 de pachete culturale în 2005

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici