Florin Piersic, aplaudat mai bine de o oră la Cluj (Video)

Actorul clujean Florin Piersic a fost aplaudat, marţi seară, mai bine de o oră, de publicul prezent la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, pe scena căruia maestrul a jucat în spectacolul "Străini în noapte" chiar în ziua în care a împlinit 73 de ani.

166 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic, aplaudat mai bine de o oră la Cluj (Video)

Florin Piersic, aplaudat mai bine de o oră la Cluj (Imagine: Mediafax Foto)

Florin Piersic a împlinit, marţi, 73 de ani, iar sala Teatrului Naţional din Cluj-Napoca a fost arhiplină în seara în care actorul a jucat, alături de Emilia Popescu, în spectacolul "Străini în noapte", în regia lui Radu Beligan.

De altfel, regizorul Radu Beligan, a transmis, prin intermediul lui Florin Piersic, afecţiunea sa pentru publicul clujean şi faptul că ar fi vrut să se afle la Cluj-Napoca.

Florin Piersic şi Emilia Popescu au fost aplaudaţi, mai bine de o oră, de publicul care s-a ridicat în picioare, iar apoi spectatorii i-au cântat actorului "La mulţi ani".

Pe scenă a urcat taragotistul Dumitru Fărcaş, care, la rândul său, i-a cântat "La mulţi ani" lui Piersic, iar Emilia Popescu i-a dedicat actorului sărbătorit o poezie.

Florin Piersic a primit flori şi felicitări, pe scenă, din partea reprezentanţilor autorităţilor locale, printre care primarul interimar din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, şi preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe.

La un moment dat, Alin Tişe i-a spus lui Piersic că are o surpriză pentru el, iar pe un ecran a fost proiectat un mesaj al premierului Emil Boc. Acesta i-a transmis felicitări actorului şi i-a spus să nu îşi facă griji, întrucât nu doreşte să îi ia pensia şi salariul, adăugând că legea respectivă a fost interpretată greşit.

Florin Piersic a declarat, la finalul evenimentului de la Teatrul Naţional, că va pomeni, în toate interviurile pe care le va acorda în viitor, despre publicul din Cluj, pentru surprizele pe care i le-a făcut la sărbătorirea a 73 de ani şi pentru atmosfera din seara respectivă.

Citeşte şi:

Florin Piersic, sărbătorit la Târgu Mureş

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici