Florin Piersic dăruieşte flori femeilor, pe 8 martie, la spectacolul "Străini în Noapte"

Florin Piersic şi Medeea Marinescu invită publicul bucureştean, pe 8 martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes "Străini în Noapte", în regia lui Radu Beligan, toate femeile urmând să primească în dar o floare din partea charismaticului actor.

445 afișări
Imaginea articolului Florin Piersic dăruieşte flori femeilor, pe 8 martie, la spectacolul "Străini în Noapte"

Florin Piersic dăruieşte flori femeilor, pe 8 martie, la spectacolul "Străini în Noapte" (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, toate femeile vor primi în dar câte o floare din partea lui Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura mai mult decât de obicei. Astfel, spectatoarele vor avea ocazia să-l cunoască personal pe actor şi să-şi exprime admiraţia faţa de el.

Florin Piersic a revenit, odată cu acest spectacol, pe scena teatrului şi spune că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul schimbă oamenii.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite. "Străini în Noapte" este o piesă de teatru în care publicul aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce urmează, ce vor zice şi cum va decurge acţiunea îmbinată armonios cu replici amuzante.

Pentru a acoperi cererile, organizatorii au programat două reprezentaţii în aceeaşi zi. Astfel, cei interesaţi vor putea viziona piesa de teatru "Străini în Noapte", pe 8 martie, de la orele 16.30 şi 20.00.

Biletele pot fi achiziţionate de la punctele Vreau Bilet deschise la Unirea Shopping Center, librăria Eminescu, magazinele EuroGsm, dar şi online, pe www.vreaubilet.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici