"ForTheWin", un spectacol despre lipsa de viaţă din lumea corporaţiilor, în premieră în Capitală

Spectacolul "ForTheWin", care vorbeşte despre viaţa sau, de fapt, lipsa de viaţă din lumea corporaţiilor, regizat de Bogdan Georgescu, va avea premiera miercuri, de la ora 21.30, la Galeria 26 din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

282 afișări
Imaginea articolului "ForTheWin", un spectacol despre lipsa de viaţă din lumea corporaţiilor, în premieră în Capitală

"ForTheWin", un spectacol despre lipsa de viaţă din lumea corporaţiilor, în premieră în Capitală

Coordonatorul de producţie al spectacolului este Irina Gâdiuţă. Din distribuţia spectacolului fac parte Andreea Eşanu, Andrei Ioniţă şi Sînziana Nicola.

Pentru a lucra într-un mediu corporatist, cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească angajatul ideal ar fi "studii superioare/ minimum 2 ani experienţă/ cunoştinte solide (care vor fi testate)/ creativitate/ atenţie la detalii/ capacitate de a lucra în echipă/ abilităţi de relaţionare şi comunicare" şi să fie o "persoană proactivă, cu iniţiativă".

Ce oferă în schimb corporaţia este următorul pachet: "şansa de dezvoltare personală şi profesională/ contract cu carte de muncă pe salariu mediu pe economie/ asigurare în caz de accident/ asigurare în caz de deces/ implicare până la anxietate / şansa de a ţi se spune în fiecare zi că eşti un incompetent pentru a te motiva şi stimula să «be at your best» / lipsa unei vieţi personale/ demontarea sistematică a oricărei forme de demnitate/ umilire indiferent de rezultate/ conştientizarea insignifianţei propriei tale persoane din toate punctele de vedere/ insomnii / stres/ frustrare/ şi foarte mulţi bani", se arată în descrierea spectacolului.

"ForTheWin" este un proiect de artă activă finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Intrarea la spectacol este liberă pe bază de rezervare.

Spectacolul va avea reprezentaţii la Galeria 26 din Capitală, de miercuri până vineri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici