FOTO. Cristiano Ronaldo îşi declară iubirea pe site-urile de socializare: "Mă îndrăgostesc de fiecare dată"

  • Cristiano Ronaldo are patru copii, doi băieţi şi două fetiţe
  • Starul portughez a postat pe Instagram o poză cu cele două fetiţe cu mesajul: "Mă îndrăgostesc de fiecare dată când le văd"
  • Cristiano Ronaldo va reveni într-un meci oficial pe 20 iunie, de la ora 22:45, în partida Bologna - Juventus
711 afișări
Imaginea articolului FOTO. Cristiano Ronaldo îşi declară iubirea pe site-urile de socializare: "Mă îndrăgostesc de fiecare dată"

FOTO. Cristiano Ronaldo îşi declară iubirea pe site-urile de socializare: "Mă îndrăgostesc de fiecare dată"

Cristiano Ronaldo este un familist convins. În pauza competiţională, cauzată de pandemiei de coronavirus, atacantul echipei Juventus s-a retras la vila lui din Madeira, Portugalia, alături de logodnica lui, Georgina Rodriguez, şi cei 4 copii. Acum a revenit în Italia şi se pregăteşte intens de reluarea campionatului. Cu toate acestea, îşi face timp şi pentru familia lui.

Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai activi sportivi pe site-urile de socializare, iar ultima postare a fost despre fetiţele lui. Lusitanul le-a declarat iubirea, după ce a publicat o imagine cu cele două micuţe, care se ţin în braţe. "Mă îndrăgostesc de fiecare dată când le văd. #feteletatălui". 

Şi Georgina a reacţionat la poza jucătorului. Frumoasa brunetă a scris: "De mine te îndrăgosteşti în fiecare zi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I fall in love every time I see these two😍🙌👨‍👧‍👧 #dadysgirls

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Jun 3, 2020 at 4:27am PDT

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici