Gala Vieneză, pe scena TNB

Gala Vieneză, un spectacol de balet şi muzică simfonică susţinut de Spirit of Vienna Ensemble, va avea loc pe 16 decembrie, la Teatrul Naţional Bucureşti.

107 afișări
Imaginea articolului Gala Vieneză, pe scena TNB

Gala Vieneză, pe scena TNB

Reuniţi sub numele Spirit of Vienna Ensemble, muzicienii, celebri deja în Austria, aduc în România un spectacol deosebit. Instrumentiştii vor fi dirijaţi de Martin Tuksa, solist la Orquestra Sinfônica Municipal de São Paulo şi vor fi secondaţi de balerini de la Volksoper.

Soprana Judith Halasz şi baritonul Andreas Jankowitsch vor interpreta arii şi duete celebre, într-un program creat special pentru publicul român. În programul spectacolului sunt incluse melodii de Mozart, Haydn şi Johann Strauss.

Judith Halasz a concertat în Canada, Japonia, Germania şi Finlanda.

Halasz a facut parte, între anii 2001 şi 2003, din ansamblul Operei de Stat din Viena, interpretând roluri din opere şi operete ce i-au fost încredinţate. Partenerul său de gală, Andreas Jankowitsch şi-a început cariera încă din copilărie, fiind pentru o bună perioadă de timp, solist al Vienna Boys Choir.

Erika Kovacova şi Vladimir Snizek, balerini foarte apreciaţi, vor dansa alături de Raffaela Pegani, una dintre cele mai titrate balerine din Viena. Pegani a efectuat numeroase turnee împreună cu Vienna Volksoper şi este invitată de onoare în show-uri ale Televiziunii de Stat din Austria.

Artiştii austrieci vor pleca după spectacolul de la Bucureşti într-un mini-turneu la Piteşti, Constanţa şi Alexandria.

Spectacolul este organizat cu sprijinul Centrului Cultural European al Sectorului 6 din Municipiul Bucureşti.

Biletele pentru spectacol au fost puse în vânzare la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara, staţia de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, vreaubilet.ro, blt.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Biletele pentru categoria I costă 200 de lei, iar cele pentru următoarele catogorii 150, respectiv 100 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici