Gândul devine din 8 aprilie un produs media exclusiv digital - online, iPad şi pe mobil

Ziarul Gândul adoptă un nou model de business şi, din 8 aprilie, oferă cititorilor o experienţă digitală completă - online, pe iPad şi pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital.

287 afişări
Imaginea articolului Gândul devine din 8 aprilie un produs media exclusiv digital - online, iPad şi pe mobil

Gândul devine din 8 aprilie un produs media exclusiv digital - online, iPad şi pe mobil

Pe 8 aprilie, ziarul lansează aplicaţia proprie pentru iPad şidezvăluie noua versiune a site-ului gândul.info, cumultiple funcţionalităţi noi şi un layout restilizat, menite săîmbunătăţească experienţa utilizatorilor, indiferent dedispozitivul de pe care utilizatorii accesează informaţia.

Prezentăm integral comunicatul pe aceastătemă:

"gândul adoptă un nou model de business şi oferă cititorilorexperienţa digitală completă: online, pe iPad şi pe mobil. Pe 8aprilie, ziarul lansează aplicaţia proprie de iPad şi dezvăluienoua versiune a site-ului gândul.info, cu multiple funcţionalităţinoi şi un layout restilizat. Prin adoptarea noului model debusiness, ziarul face tranziţia de la print la noile platforme dedistribuţie a conţinutului.

"În mass-media din România, gândul este prototipul unui noumodel de business exclusiv digital, în care conţinutul de calitateajunge la cititori prin cele mai moderne platforme. Online, pe iPadşi pe mobil, cititorii vor avea acces la informaţiile exclusive cucare ziarul i-a obişnuit, la opiniile unora dintre cei maiapreciaţi editorialişti din presa românească, dar şi lainfografice, fotografii şi video ce valorifică potenţialul demultimedia şi de interactivitate pe care îl oferă web-ul şidispozitivele mobile. Vom continua investiţia in conţinutul decalitate şi vom converti gândul într-un produs al viitorului",spune redactorul-şef Claudiu Pândaru.

gândul pe iPad pune în valoare continutul jurnalistic exclusival publicaţiei, reacţia sa rapidă la breaking news, articolele deopinie ale jurnaliştilor şi combinaţia de hard news şi materiale delifestyle familiară celor care citesc gândul pe online. Pe lângăstructurarea specifică a conţinutului editorial, ediţia de iPadmizează pe un design elegant şi pe o navigare uşoară întrearticole.
Aplicaţia va putea fi descărcată gratuit din AppStore.

Printre feature-urile ediţiei gândul de iPad senumără:

• Navigare simplă între secţiuni şi între articole, precum şi îninteriorul galeriilor foto
• Posibilitate de lectură offline
• Opţiuni de share: utilizatorii pot trimite articolele pe e-mailşi pe Twitter sau le pot recomanda pe Facebook direct dinaplicaţie
• Alerte de breaking news

Lansarea aplicaţiei este însoţită de un concurs prin carecititorii gândul au ocazia de a câştiga 30 de iPad-uri, câte unulpe zi. Concursul se va desfăşura între 8 aprilie şi 8 mai, pegândul.info.
Tot pe 8 aprilie, gândul va lansa noua versiune a site-uluigândul.info, cu un layout restilizat şi funcţionalităţi menite săîmbunătăţească experienţa utilizatorilor. Dosarele speciale peevenimente, optimizarea şi conţinutul multimedia şi interactivîmbogăţit (infografice interactive, video şi live video) suntcâteva dintre noile elemente create în beneficiul cititorului.

"Noua versiune reflectă angajamentul gândul de a fi cel maidinamic produs jurnalistic din România, cu o selecţie optimă deinformaţii, abordări inedite ale subiectelor care fac agenda zileişi opinii pertinente", spune Claudiu Pândaru.

Despre gândul

gândul reflectă actualitatea socială, politică şi economică prinunghiuri de abordare jurnalistică originale şi informaţiiexclusive. Articolele despre evenimente de impact sunt completatede materiale de lifestyle, reportaje şi comentarii semnate dejurnalişti de prestigiu, pentru a oferi o cheie de lectură aprezentului celor peste 1,3 milioane de vizitatori unici pe lună aisite-ului gândul.info. În februarie 2011, gândul.info a fostsingurul site de ştiri generale din top 10 care a înregistrat ocreştere de trafic: +5% vizitatori unici, până la un total de 1,367milioane de cititori, şi +6,5% afişări, până la un total de 12,696milioane, conform SATI. Pe mobil, gândul poate fi citit la adresam.gandul.info."

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici