Gândul – ziarul quality cu cei mai mulţi cititori online în luna noiembrie

Nu mai puţin de 765.214 clienţi unici au intrat în luna noiembrie pe site-ul ziarului Gândul, conform datelor Studiului de Audienţă a Traficului pe Internet, sistemul oficial de măsurare a audienţei online din România. Reprezentând un nou record, numărul de clienţi unici care au accesat ediţia electronică a ziarului Gândul în luna noiembrie plasează site-ul pe primul loc în topul cotidienelor quality din România, înaintea site-urilor Evenimentul Zilei www.evz.ro (care a înregistrat 753.139 clienţi unici), Adevărul www.adevarul.ro (650.831 clienţi unici) şi Cotidianul www.cotidianul.ro (618.447 clienţi unici).

26 afișări
Imaginea articolului Gândul – ziarul quality cu cei mai mulţi cititori online în luna noiembrie

Gândul – ziarul quality cu cei mai mulţi cititori online în luna noiembrie

Recordul de vizitatori înregistrat pe www.gandul.info e o confirmare a creşterii constante de audienţă pe care ediţia electronică a ziarului a înregistrat-o, de la lună la lună, în ultimul an. Faţă de luna noiembrie 2007, când numărul de clienţi unici se ridica la 368.770, site-ul Gândul înregistrat o creştere cu peste 100%, depăşindu-şi pe acest segment toţi competitorii direcţi. În luna noiembrie, cititorii site-ului au avut la dispoziţie informaţii actualizate continuu referitoare la campania electorală, informaţii pe care Gândul le-a oferit în cadrul unei secţiuni speciale – Alegeri 2008. Tot aici, vizitatorii site-ului au putut găsi noutăţile introduse de sistemul de vot uninominal şi au putut afla din ce colegiu fac parte şi care sunt candidaţii înscrişi în colegiile lor, prin intermediul unei aplicaţii dezvoltate în colaborare cu Mediafax şi MediaPro Interactiv.

Citeşte toată ştirea pe www.gândul.info

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici