Ghiţă: Vîntu nu are calitate oficială la Realitatea. Contractul se poate desface doar în instanţă

Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea Media, a declarat pentru MEDIAFAX că Sorin Ovidiu Vîntu nu are nicio calitate oficială la Realitatea, precizând că doar în instanţă poate fi desfăcut contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media.

50 afișări
Imaginea articolului Ghiţă: Vîntu nu are calitate oficială la Realitatea. Contractul se poate desface doar în instanţă

Ghiţă: Vîntu nu are calitate oficială la Realitatea. Contractul se poate desface doar în instanţă

"Domnul Vîntu nu are nicio calitate oficială la Realitatea Media. Proprietarul Realitatea Media este un domn numit Vitalie Dobândă, care locuieşte în America. Domnul Sorin Ovidiu Vîntu nu mai face şi desface lucruri în România demult", a declarat pentru MEDIAFAX Sebastian Ghiţă.

Potrivit lui Ghiţă, contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media "nu se poate desface decât în instanţă". "Dacă există un litigiu între Consiliile de Administraţie ale celor două companii, cei nemulţumiţi trebuie să apeleze la instanţă", a spus Sebastian Ghiţă.

El a precizat că până în prezent Asesoft a investit peste 10 milioane de euro în Realitatea Media. "Dacă Realitatea Media nu-şi respectă obligaţiile, Asesoft este îndreptăţit să primească peste 20 de milioane de euro", a mai spus Ghiţă.

Sorin Ovidiu Vîntu, patronul trustului Realitatea, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că a hotărât ca Sebastian Ghiţă să nu mai fie managerul Realitatea Media, precizând că această decizie urmează să fie formalizată.

Într-o prima declaraţie pentru MEDIAFAX, Sorin Ovidiu Vîntu declarase că un partener "mai neserios" ca Sebastian Ghiţă "nu poate să existe", precizând că ia în calcul convocarea Adunării generale a acţionarilor Realitatea Media pentru rezilierea contractului cu Asesoft.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici