Globurile de Aur 2020: Brian Cox, desemnat cel mai bun actor într-un serial dramă

Brian Cox a fost desemnat cel mai bun actor într-un serial dramă, pentru rolul din "Succession", la cea de-a 77-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care are loc duminică noapte, la Los Angeles.

68 afișări
Imaginea articolului Globurile de Aur 2020: Brian Cox, desemnat cel mai bun actor într-un serial dramă

Globurile de Aur 2020: Brian Cox, desemnat cel mai bun actor într-un serial dramă

Acesta este al doilea Glob de Aur pe care îl primeşte producţia HBO "Succession" anul acesta, după cel pentru cel mai bun serial dramă.

Brian Cox a mai fost nominalizat la Globurile de Aur în 2001, pentru rolul din miniseria "Nuremberg".

La acelaşi premiu au mai fost nominalizaţi anul acesta actorii Kit Harington, "Game of Thrones", Rami Malek, "Mr. Robot", Tobias Menzies, "The Crown", şi Billy Porter, "Pose".

Anul trecut, premiul i-a revenit lui Richard Madden, pentru rolul din "Bodyguard".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici