Google şi-a modificat logoul pentru a sărbători scrima, sport inclus în Jocurile Olimpice

Google şi-a modificat, luni, logoul pentru a sărbători scrima, sport inclus în Jocurile Olimpice, care anul acesta se desfăşoară la Londra, între 27 iulie şi 12 august.

594 afișări
Imaginea articolului Google şi-a modificat logoul pentru a sărbători scrima, sport inclus în Jocurile Olimpice

Google şi-a modificat logoul pentru a sărbători scrima, sport inclus în Jocurile Olimpice

Probele de scrimă la Jocurile Olimpice din 2012 se desfăşoară în perioada 28 iulie - 5 august, la Centrul ExCeL din Londra.

Acest sport olimpic prezintă 10 probe: spadă individual, floretă individual, floretă pe echipe, sabie individual şi sabie pe echipe, la categoriile masculin şi feminin.

Scrima este unul dintre cele cinci sporturi incluse în JO moderne încă de la debut, la Atena, în 1896, alături de atletism, nataţie, ciclism şi gimnastică.

La JO 2012, România este reprezentată de opt sportivi, anterior medaliaţi la campionatele europene şi mondiale: Radu Daraban - floretă individual, Bianca Pascu - sabie individual, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu şi Florin Zalomir - sabie individual şi sabie echipe, Simona Alexandru, Ana Maria Brânză şi Anca Măroiu - spadă individual şi spadă echipe.

La Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, Ana Maria Brânză a câştigat medalia de argint la spadă feminin individual.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici