Grădina din Cărţi se deschide weekendul acesta, la Bucureşti

Un nou spaţiu dedicat lecturii şi studiului, intitulat Grădina din Cărţi, va fi deschis publicului, sâmbătă şi duminică, în Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti, fiind amenajat de Asociaţia Team Work şi cuprinzând mai multe ateliere şi un concurs de fotografie.

202 afișări
Imaginea articolului Grădina din Cărţi se deschide weekendul acesta, la Bucureşti

Grădina din Cărţi se deschide weekendul acesta, la Bucureşti

Printre activităţile care vor avea loc în Grădina din Cărţi, până la ora 21.00, se numără patru workshopuri dedicate adulţilor, care pot participa la oricare dintre ele sau la toate, oricând pe parcursul zilei.

Totodată, vizitatorii pot lua parte la ateliere de reciclare creativă, nutriţie şi recreative şi la bursa ideilor de implicare comunitară. Acesta din urmă presupune întocmirea unei scurte descrieri a unei idei de proiect pe care participantul îl consideră util în comunitate şi în care îşi doreşte să se implice. Ideile vor fi evaluate şi cea mai bună va fi implementată, în 2016, de asociaţie.

O perdea de PET-uri va fi manufacturată aici şi va deveni parte intergrantă a Grădinii din Cărţi. De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea să realizeze planşe botanice informative cu plante importante pentru o nutriţie sănătoasă şi vor putea să se întreacă în diverse jocuri puse la dispoziţie de voluntarii asociaţiei.

Pe parcursul celor două zile se va desfăşura şi un concurs de fotografie. Participanţii care îşi vor face un selfie cu o carte în Grădina din Cărţi şi apoi o vor publica pe Facebook, pe contul propriu sau pe pagina Team Work, folosind tag-ul #GradinaDinCarti, vor intra într-un concurs în care, prin tragere la sorţi, pot câştiga unul dintre cele cinci autocolante de perete reprezentând un arbore cu spaţii pentru fotografii. Concursul se desfăşoară până miercuri, anunţarea rezultatelor având loc în ziua de joi.

Grădina din Cărţi este un proiect derulat de Asociaţia Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" a Universităţii din Bucureşti.

Acesta este cel de-al treilea spaţiu, după Grădina Copiilor şi Grădina Bunicii, amenajat de asociaţie pe parcursul parteneriatului început în 2006 cu Grădina Botanică Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici