"Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, în premieră la Metropolis (Galerie Foto)

Spectacolul "Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, a cărui distribuţie îi include pe Marius Stănescu, Coca Bloos şi Florin Zamfirescu, va avea o primă reprezentaţie pe 14 ianuarie, pe scena Teatrului Metropolis, din Bucureşti, informează instituţia de spectacole.

253 afișări
Imaginea articolului "Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, în premieră la Metropolis (Galerie Foto)

"Hamlet", în regia lui Laszlo Bocsardi, în premieră la Metropolis (Imagine: Teatrul Metropolis)

Spectacolul îşi propune să abordeze, într-o manieră modernă, piesa lui Shakespeare.

Din distribuţie mai fac parte, de asemenea, Sorin Leoveanu, Alexandru Repan, Laszlo Matray, Sorin Dobrin, Alin Teglaş, Cristian Moţiu, Romeo Tudor, Diana Cavallioti, Ioana Anastasia Anton şi Igor Caras.

Decorul este realizat de Jozsef Bartha, costumele sunt create de Judit Dobre Kothay, iar mişcarea scenică este semnată de Fatma Mohamed.

Spectacolul este realizat după o adaptare semnată de Alice Georgescu.

Primele reprezentaţii ale spectacolului vor avea loc pe 14, 15 şi 16 ianuarie.

 

 

 

GALERIE FOTO


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici