ICR Praga organizează o proiecţie a celor mai bune filme studenţeşti din anul 2007

Institutul Cultural Român (ICR) Praga organizează, luni, o proiecţie a unei selecţii a celor mai bune filme studenţeşti realizate în anul 2007, informează instituţia.

11 afișări
Imaginea articolului ICR Praga organizează o proiecţie a celor mai bune filme studenţeşti din anul 2007

Prof. dr. Laurenţiu Damian

Filmele vor fi prezentate de prof. dr. Laurenţiu Damian, prorector al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) "I.L. Caragiale" Bucureşti, şi de tânăra regizoare Stanca Radu, care a absolvit UNATC anul trecut şi a obţinut Marele Premiu la festivalul bucureştean al filmului studenţesc CineMAiubit. Filmele vor fi prezentate în limba română cu subtitare în limba cehă, iar intrarea la eveniment, care se desfăşoară la Facultatea de Film şi Televiziune din cadrul Academiei de Arte ale Spectacolului, este liberă.

În plus, Laurenţiu Damian va susţine şi o conferinţă cu privire la experienţa pedagogilor români în lucrul cu studenţii şcolilor de film şi teatru

Cu ocazia acestei vizite în Republica Cehă, Laurenţiu Damian, va purta negocieri cu decanatul Facultăţii de Film şi Televiziune din cadrul Academiei de Arte ale Spectacolului (FAMU) din Praga în vederea încheierii unor parteneriate de lungă durată între cele două instituţii de învăţământ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici