Ieşit cu bine dintr-un bolovan uriaş, artistul Abraham Poincheval se pregăteşte să clocească ouă

Artistul şi performerul francez Abraham Poincheval a stat închis, vreme de şapte zile, într-un spaţiu extrem de îngust, în miezul unui bloc de piatră de 12 tone.

216 afișări
Imaginea articolului Ieşit cu bine dintr-un bolovan uriaş, artistul Abraham Poincheval se pregăteşte să clocească ouă

Ieşit cu bine dintr-un bolovan uriaş, artistul Abraham Poincheval se pregăteşte să clocească ouă (Imagine: hepta/ Mediafax Foto)

Isprava francezului a fost găzduită de Palais de Tokyo, Paris. Performerul are la activ mai multe realizări stranii: în 2015 a plutit pe Ron, de la Lyon până în Elveţia, închis într-o sticlă uriaşă, iar în 2014 s-a claustrat vreme de 13 zile în interiorul unui urs împăiat.

Următorul performance pe care-l promite Abraham Poincheval va consta în faptul că, începând din 29 martie, va cloci mai multe ouă de găină. Clocitul va dura între 21 şi 26 de zile, până când puii vor ecloza.

Isprăvile performerului francez:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici