După ce a încasat o mulţime de lovituri la Oscar, Trump a expediat, în final, un CROŞEU bine ţintit: "S-au concentrat atât de mult pe politică încât ... s-a întâmplat ce s-a întâmplat"

În timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, preşedintele american Donal Trump a fost, în repetate rânduri, ţinta unor ironii.

8277 afișări
Imaginea articolului După ce a încasat o mulţime de lovituri la Oscar, Trump a expediat, în final, un CROŞEU bine ţintit: "S-au concentrat atât de mult pe politică încât ... s-a întâmplat ce s-a întâmplat"

Oscar: după ce a încasat o mulţime de lovituri, Trump a expediat, în final, un croşeu bine ţintit (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

În timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, preşedintele american Donald Trump a fost, în repetate rânduri, ţinta unor ironii.

Tonul l-a dat prezentatorul Jimmy Kimmel, chiar în deschiderea galei:

"Îi mulţumesc preşedintelui Trump pentru că, fără el, ceremonia Oscar de anul trecut părea să fie rasistă."

Apoi, acelaşi Kimmel: "Mă bucur că cei de la Securitatea Naţională i-au permis lui Isabelle Huppert să intre în ţară"

Şi încă: "Au trecut deja câteva ore de spectacol şi Donald Trump nu a scris încă nimic despre noi pe Twitter."

>

Părea că "meciul" Oscar vs Trump va avea un câştigător clar. După gafa de la decernarea premiului pentru Cel mai bun film, a fost rândul lui Trump să puncteze într-o declaraţie acordată site-ului de extremă dreapta, Breitbart News, citat de Le Figaro: "La Oscar, oamenii s-au concentrat atât de mult pe politică încât au scăpat lucrurile de sub control şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat."

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici