Iliescu, despre Nae Lăzărescu: L-am cunoscut ca actor, făcea cu Muraru un cuplu reuşit de comici

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că l-a cunoscut ca actor pe Nae Lăzărescu, el arătând că acesta făcea un cuplu reuşit împreună cu Vasile Muraru şi că a aflat cu regret de moartea acestuia.

310 afișări
Imaginea articolului Iliescu, despre Nae Lăzărescu: L-am cunoscut ca actor, făcea cu Muraru un cuplu reuşit de comici

Vasile Muraru, Nae Lăzărescu (Imagine: Remus Badea/ Mediafax Foto)

"L-am cunoscut ca actor. Îl ştiu de când era student la Politehnică şi a apărut într-o brigadă, cum era pe vremuri, brigada studenţească la Casa Studentului. El, împreună cu Muraru, făceau un cuplu foarte reuşit de comici şi foarte îndrăgit de public. Am aflat cu regret. Aşa e viaţa. Totul este să ştim să îi preţuim, la timp, când sunt în viaţă, să le asigurăm sprijinul necesar ca să îşi valorifice talentul", a spus Iliescu.

El a mai arătat, cu părere de rău, că teatrul sau evenimentele culturale şi artistice nu mai sunt frecventat de către oamenii politici.

"Unii nu prea merg la teatru. Asta e altceva. Eu frecventez lumea artistică, teatru şi concerte, şi constat cu tristeţe că nu prea vin oameni politici la asemenea manifestări. Sunt atâtea... Festivalul Enescu a fost o manifestare prestigioasă şi care are o tradiţie în spate şi a fost trist pentru mine să constat că oameni din viaţa noastră publică nu prea sunt prezenţi. Altminteri, există un public constant. Sălile Ateneului sunt pline întotdeauna. Viaţa are multe componente şi prezenţa în viaţa publică înseamnă nu numai manifestări politice, ci tot ce înseamnă viaţa publică", a spus Ion Iliescu.

Actorul Nae Lăzărescu a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani, şi va fi înmormântat sâmbătă, la Focşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici