Iliescu, Geoană, Udrea, Voiculescu, Vântu - cu cărţile pe masă. Ce-au citit când erau mici mai-marii zilei de azi

Ce relevanţă are faptul că, în adolescenţă, Ion Iliescu a învăţat “Răscoala” de la Liviu Rebreanu? Sau că Miron Cozma, alias Luceafărul huilei, a pornit spre Bucureşti în ritmul cadenţat, ca nişte bubuituri de tun, al versurilor lui Adrian Păunescu?

21 afișări
Imaginea articolului Iliescu, Geoană, Udrea, Voiculescu, Vântu - cu cărţile pe masă. Ce-au citit când erau mici mai-marii zilei de azi

Iliescu, Geoană, Udrea, Voiculescu, Vântu - cu cărţile pe masă. Ce-au citit când erau mici mai-marii zilei de azi (Imagine: Mediafax Foto)

Ce spune despre tânărul Sorin Oprescu, cel care avea mai târziu să ridice autostrăzi în aer, faptul că personajul care i-a deschis ochii asupra vieţii e un specialist în “săpături”, contele de Monte Cristo?

Află ce au citit în tinereţe câteva dintre personalităţile de pe scena publică pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici